Älskar du spel av olika slag och kanske både gillar att ha det som hobby och som ett sätt att tjäna lite extra pengar? I så fall är du antagligen även intresserad av saker och tillbehör runt om själva spelandet. Det finns nämligen många produkter för en äkta gamer som vill anamma spelkulturen.

Gaming som livsstil

Det finns mängder av olika kategorier av spel. Man kan spela sällskapsspel, lotto, dator- och tv-spel, poker med mera. När man pratar om någon som en klassisk ”gamer” brukar man syfta på de som spelar dataspel och har gjort dataspelandet till en stor del av sina liv. En del gamers går så långt att de faktiskt livnär sig på sitt spelande och den som är riktigt duktig kan bli väldigt rik på kuppen.

Oavsett vilket typ av spel du gillar att spela och om du kallar dig själv för gamer eller inte, så kan du besöka Gameloot som har det mesta för den som älskar spel.

Bättre utbud

I Sverige hade staten spelmonopol på grund av den rådande svenska spellagen, vilket gjorde det svårt för nya aktörer att ta sig in på spelmarknaden och därför istället valde att flytta utomlands. Från och med 2019 har den lagen upphört att gälla och ersatts med en ny, vilket gjort att företagare kan bedriva sin spelverksamhet i Sverige och bidra med skattepengar till staten. Du som vill spela har därför fått ett bredare och troligtvis bättre utbud på spelmarknaden.

Divi